Event & Bloggmiddagar

Event på Søstrene Grene Emporia

dsc_3025 dsc_3064 dsc_3063dsc_3075 dsc_3049 dsc_3071 dsc_3089

I går var jag en av de utvalda personerna som var inbjuden till event på Søstrene Grene som öppnar upp sin butik i dag. Och i går var det som sagt förhandsvisning, shopping, mingel, bubbel och tilltugg.

Søstrene Grene är en fantastisk butik som har allt. Så mycket fint som man vill ha hem och jag ville ha en hel del kaffemuggar,lampor, godsaker, block, pennor, ljus och ja, mycket smått och gott som man kan piffa upp hemmet med och priserna är riktigt , riktigt bra.

Det är 4:e butiken som Søstrene Grene öppnar upp här i Sverige och den på emporia är lika fin som de andra,lite mindre men ändå mysig och fin. Otroligt trevlig personal. Kul att dom öppnade upp på emporia och vi kommer absolut återvända till butiken när vi är där och shoppar.Favoriterna för mig var självklart marmorbrickorna och de pastellfärgade kopparna. Jag dog lite.

Previous Post Next Post

You Might Also Like

2 Comments

 • Reply Eva wiberg 18 november, 2016 at 12:08

  Älskar søstrene Green. Gick alltid i den affären när jag besökte Danmark förr om åren. Kul att det kommit till Emporia. Bor i Halmstad så det händer ju att vi åker dit. Som tur är finns affären även här i Bergen där jag jobbar 😊

 • Reply schousnigel 18 november, 2016 at 15:34

  Fedt 😀 Må se om vejen kan falde forbi på fredag i næste uge når jeg skal “date” datteren i Malmö 😉

  Bortset fra det, Tommy, så har de det dejligste bomuldsgarn, hvis du skulle få lyst å stikka 😀

  Kram Ann
  / schousnigel.dk

 • Leave a Reply

  Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.