Livsstil

När det blir ändrade planer

När det blir ändrade planer.

Hej på er, det blev inga fler inlägg här i går, det blev inte heller att jag plockade fram mat från frysen och fixade middag och matlådor till de kommande arbetsdagarna. Jag tog mig dock iväg på affären och handlade lite nocco, kom hem och fixade mig en sallad och 2 mackor som skulle bli min lunch och knäckte en nocco. Telefonen ringer och rycker in för ett extra pass på en annan avdelning. Så ja, min helg blev jobb i stället och ikväll går jag på 6:e arbetspasset av 8:a. 9 arbetspass i rad blir det om jag räknar med att jag jobbar som bröllopsfotograf på lördag.

Hostan håller mig vaken på nätterna.

Så när jag kom hem i går så fixade jag med kamphunden, gjorde mig 2 mackor och så gick vi och la oss i sängen och kollade youtube och lite tv innan jag somnade. Jag har vaknat 5-6 gånger under natten pga av hostan och vaknade till vid 7 även fast jag hade hoppats på att få sova till minst 9 i dag, men jag somnade om till strax innan 9 och hade morgonmys med kamphunden. Hon ville inte kliva upp i dag men det var ju bara till att kliva upp, göra sig klar och gå ut i blåsten med kamphunden.  Jag är så trött på denna hostan nu och att jag dessutom snorar som fan på morgonen och delar av dagen. Kan jag ha någon allergi, för detta kan fan inte vara normalt?

Så ja , ni ser ju att jag håller mig sysselsatt medan sjömannen är på de sju haven och leker sjörövare. Men nu är det bara en vecka kvar tills han kommer hem. Jag håller på spricka av längtan.  Och föresten, tack för alla fina mail och meddelande om min behandling i går. Det värmer otroligt.

Previous Post Next Post

You Might Also Like

No Comments

Leave a Reply

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.