Livsstil

Rödvin, packning och flyttstädning

Totten flyttstädar med vin

Vilken dag. Det har varit fullt upp och vi har varit halva södra skåne runt. Vi har varit i Svedala, Trelleborg, Vellinge, Svedala och sen åter till Malmö. Puh. Och inte något klokare blev vi men vi fick kramas med underbara Anki och slutligen underbara Evelina. Mycket skratt som vanligt.

Ikväll åkte rödvinet fram , mjukis byxorna på och så packades det massor , vi har så gott som tömt allt i köket och storstädat i skåp, under skåp och utsidan. Så fläkten och bakom kyl och frys kvar och sen kör vi en omgång till i och utvändigt. Fan om det klagas då.  Och detta är väl en av få gånger jag verkligen har mjukisbyxor. Jag är en jeans kille, men nu börjar det bli väder för haremsbyxor så det är väl de mjukisbyxorna jag faktiskt älskar.
Behöver jag säga att jag längtar tills detta är klart ? Jag börjar bli trött på packa, slänga och städa och alla dessa jävla banankartongerna är så jävla fula haha.

Nu blir det bara slappa i soffan en snabbdusch och sen kallar sängen.

Previous Post Next Post

You Might Also Like

1 Comment

  • Reply Anki Viktorsson 16 april, 2015 at 20:52

    Ja skål igen för nu tog jag ett glas

  • Leave a Reply

    Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.