Stuglivet

Nedräkningen är brutal

Tröttheten är ett faktum.

Onsdag och en ledig, välbehövlig ledig dag har jag framför mig. Det känns i kroppen att jag har brutal nedräkning. Kroppen börjar gå in i semester-mode och längtan lata dagar är så fruktansvärd haha. Men innan semester-modet kickat in helt och hållet får jag njuta av 2 dagars ledighet så här mitt i veckan, det är ju inte helt fel, men jag är lite bitter över att vi gjorde missen i planeringen och att jag inte oxå har semester nu.  Jag vaknade upp i dag på morgonen med ett leende på läpparna och semester känsla, det ändrades snabbt som ni kan se på det trötta och lagomt bittra ansiktsuttrycket på bilden.

Vi har bestämt oss. Det blir inget upphöjt trädäck denna sommaren. Vi känner att vi vill inte riskera våran gigantiska vindruvsplanta och sen så vill vi bara njuta av sommaren och inte ha massa bygg-kaos på våran semester.  Den känslan känns jävligt bra, så till hösten börjar vi nog med renoveringar här i stugan igen. Det som dock ska byggas på semester är trädäcket till våran lilla pool som vi ska ha.

Dagens planer är att vi ska en runda till Emporia, sjömannen behöver till applestore för att kolla sin mobil igen. Han har lite problem med den. Vi ska en runda till antingen telia eller tre och spana in nytt mobiltbredband som vi kan ha i stugan, då det vi har inte fungerar så bra.  Jag har fått hem ett brev om att jag måste fotografera mig och skicka in för att förnya mitt körkort som snart går ut. Jag måste hem till lägenheten i eftermiddag då jag inväntar packet och jag måste hålla koll så de inte blir liggandes. Så ja, de lediga dagarna är det fullt upp. Men jag njuter, sjömannen är hemma , vädret är behagligt och latten smakade blaskigt haha.

 

Previous Post Next Post

You Might Also Like

No Comments

Leave a Reply

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.