Palettblad

Palettgubben utökar med fler palettblad

| Inlägget är i samarbete med   Beyondimmortality

Palettblad

Blomsterbögen och palett-gubben studsar av lycka. Ni anar inte hur stort mitt mentalt störda leende var när jag i dag hämtade ut ett paket från en av mina nya samarbetspartners här i bloggen, nämligen Beyond Immortality. Dom har mängder av vackra palettblad och ingen är gladare än jag som har inlett ett samarbete med fantastiska Michelle som ligger bakom företaget.

Jag har under de senaste månaderna som ni vet utvecklat ett stort intresse för just Palettblad. Just för att jag tycker dom är oerhört vackra, finns i mängder av olika färger, former och storlekar.  Så nu har jag utökat samlingen och jag väntar hem 6 stycken till utöver de jag har fått hem i dag.

Hur vackra är de inte? jag har just planterat sticklingarna i de rosa små krukorna och hoppas på att de överlever. De jag fick hem i dag är:
– Kiwi Fern
– Red witch
– China Rose
– Durham Gala
– Chewy Peach
– Watermelon
– Avatar
– Lemon Chiffon ( Favoriten )
– Super Duckfoot ( Favoriten )
– Black beauty ( Favoriten )
– Bipolar Bigolly ( en av mina drömmar ) 

Och de jag hade sedan innan är:
– Black dragon ( favorit )
– Habanero
– Nn ( Oklar vilken Nn)
– Fantasy

Jag förväntas att få hem en helsvart, samt 5 andra lite överraskningar från en privatperson. Herregud, jag inser att vårat hem kommer svämma över av palettblad och att jag har utevecklat ett bruk av dessa växter. Så nu håller vi tummarna att jag klarar av att få dessa att växa till stora vackra bestar och förlåt sjömannen, men det kan hända att jag kan behöva lägga en större summa på ett gäng snygga krukor ?! haha.

En ny kategori för palettbladen är upprättad. I den kommer jag uppdatera med härliga foton på hur mina nya bebisar och de jag har hemma i lägenheten.

Dessutom, uppger du Tommytott10 i kassan hos Beyond Immortality så får du 10% på allt i hela webshoppen. Även rea. Happy shopping.

Previous Post Next Post

You Might Also Like

4 Comments

 • Reply Margareta 10 juli, 2019 at 14:27

  Och det bästa med palettblad är att de är så lättskötta, de trivs med livet i största allmänhet! Jag hade ingen aning om att det fanns så många varianter!

  • Reply tommytott 20 juli, 2019 at 10:04

   Palettblad är superlättskötta.
   Det finns en uppsjö av varianter av palettblad och jag har utökat med 5 olika sorter till och förväntas få hem 5-6 sticken sticklingar till nästa vecka. Sen får det räcka för ett tag haha. Kommer inte ha plats att bo haha!

 • Reply Marina 30 augusti, 2020 at 16:22

  Hej en bra blogg du har. Oj så många fina palettblad du har. Jag har också en hel del nu men långt ifrån så många som du har. Ja de är ju så fina och lättskötta. Och de växer ju så fort också.
  Hälsningar Marina

  • Reply tommytott 2 september, 2020 at 09:06

   Hej Marina.

   Tusen tack för din fina kommentar och välkommen hit.
   Du får gärna stödja mig genom och att följa bloggens facebooksida : @tommytott

   Palettblad är magiska, men jag sålde av alla utom fyra för snart 2 år sedan, men har nu börjat samla igen då jag ångrade mig så mycket , så nu bygger jag upp min samling igen!

   Ha en fin dag!

  Leave a Reply

  Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.