Stuglivet

Sista semesterveckan, återvinningsstationen och nytt till stugan

Nytt till stugan.

I går hängde vi hemma i lägenheten och tvättade och sen blev det taco middag hemma hos syrran , Matte Hå och Thea. Massa bus, god mat och sen skipbo.  I dag är det kvavt som fan ute, solen är inte framme men det är verkligen tropisk hetta och vi har såklart inte legat på latsidan.  Utan vi har rensat på verandan här i stugan, vi har dragit ut bord och stolar som jag la ut till salu men ingen ville ha dom verkar det som så i dag åkte dom in i Mr grey och vi körde till återvinningsstationen med skiten tillsammans med annat mög som låg där och skräpade.

Vi var en runda på Rusta och sen en runda på Eko hallen och shoppade. Vi shoppade citronella ljus mot alla jävla mygg, ett nytt litet bord, en ny matta och en en liten bokstavstavla. Men vi är inte helt klar men det är i alla fall en början på att fixa där ute så man kan sitta där, vilket vi är nöjda över.

Annars händer inte mycket i dag. Vi bara njuter här ute i stugan och vi båda har gått in på veckans sista semestervecka. Det suger ju lite att vi bara har denna veckan kvar och att våran semester har sprungit på så jävla fort att vi knappt hunnit med, men vi har hunnit vila massor och njuta i alla fall och nu ska vi inte skena i väg, hela jävla veckan är ledig och jag ska fan njuta till den grad att kollegorna kommer få känna på duracell Totten när han kommer tillbaka haha. I love it.

Previous Post Next Post

You Might Also Like

No Comments

Leave a Reply

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.