Mode, Shopping och Skönhet

Nike presto fly

Nike presto fly.

Lördag och dagen bara springer iväg. Sjömannen galer även denna morgonen att det är något fel på mig och kamphunden. Vid 6.30 vaknade jag i dag och strax efter 7 var jag och kamphunden uppe. Sjömannen sa i går att han inte skulle kliva upp före kl 12 i dag, men det sket sig för honom oxå.

Vid 10 tiden gjorde vi oss klara för att dra iväg och kolla in skor. Sjömannen hittar 3 par på rea och jag hittar inte ett skit. Parkeringen går ut så jag blir stressad sen kör jag Malmö runt och tillslut kör jag tillbaka till triangeln och köper ett par jag kollat på länge som inte varit på rea, ett par grå Nike presto fly. 

Nu är vi hemma, jag har knäckt en nocco och vi har även inhandlat nyckelsats så nu är bög-racern redo att användas till jobbet på måndag morgon. Nu ska vi bara slappa innan jag ska raka mig och sen ska vi hoppa in i duschen och göra oss klara för kvällens festligheter.

 

Previous Post Next Post

You Might Also Like

1 Comment

 • Reply Krister 24 juli, 2018 at 13:43

  Kan det vara så att de bögar som gärna visar upp sig och promotar sin sexualitet
  egentligen är rädda för sin inneboende heterosexualitet?

  Man får ju höra motsatsen om “homofober”.
  Finns det heterofober?

 • Leave a Reply

  Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.