Mode, Shopping och Skönhet

Dålig sömn, en dag på stranden och body farm

Delar av inlägget är betalt samarbete med Bodyfarm.se

Onsdag morgon och i natt vaknade jag av konstiga drömmar och lyckades somna om vid 04 igen och sen vid 7 väcker kamphunden mig, då var det tydligen färdig trynat för både henne och mig. Jag hade ställt klockan mot min lilla systers förtret kl 8 för att jag vill hämta upp henne som i går vid 9 tiden och så drar vi till Stranden haha.  När jag ligger i sängen och funderar på om jag ska kliva upp eller inte så hör jag ambulans, den stannar inte långt här i från, sen kommer nästa ambulans och sen låter det som polisen.

På morgonrundan med kamphunden så ser jag 2 ambulanser och en polisbil som stoppar trafiken mot Stadion. Självklart eftersom jag är en person som bryr mig och inte är nyfiken av mig så väljer jag att inte gå bort som många andra gjorde och kollade utan jag kollade in händelser och nyheterna på polisens sida och ser att det är en person som blivit påkörd av en bil och att en patrull kör direkt till sjukhuset. Hoppas de inblandade repar sig.

Hud och hårvård från Bodyfarm.

Kommande del av inlägget är i samarbete med Bodyfarm.se

Jag hämtade i går ut detta paketet med lite hud och hårvårdsprodukter som jag ska få testa och recensera och jag ser fram emot att testa lite nya produkter och se vad dom kan göra mot mig och min hy, för det är oerhört viktigt att ta hand om hyn och speciellt när det är sådan värmebölja som det är nu och hyn lätt blir uttorkad.

De produkterna jag fick är är:

Testar du nya produkter eller kör du på det du alltid använt? Jag ser fram emot att testa produkterna och det är alltid spännande med nya produkter man inte testat tidigare. Bodyfarm har massa produkter för både man och kvinna, hår, hud och naglar.

Dessutom har jag fått en rabattkod till er , alla ni som dagligen klickar er in här och sprider glädje och stöttar mig i mitt dagliga bloggande.  Handlar du för 399:- och uppger koden Tommytott15 så får du 15% rabatt på hela köpet och koden är giltig fram till 2018-10-31.  Happy shopping my friend!

Previous Post Next Post

You Might Also Like

2 Comments

 • Reply Mia 8 augusti, 2018 at 11:57

  Vilken härlig blogg du har tommytott.

  • Reply tommytott 8 augusti, 2018 at 19:36

   Tusen tack Mia, det värmer verkligen!
   Följ gärna bloggen och mig på instagram : Tommytott på både ställena!

   Välkommen hit 🙂

  Leave a Reply

  Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.