Livsstil

Ny vecka, sol och samtal

DSC_6851

Hej fina! Som vanligt sprang helgen i från och oss nu har vi en fullspäckad ny orörd vecka framför oss. Hur känns det ? Hann du med allt du tänkt dig under helgen? Jag hann med mer än vad jag skulle men framför allt så hann jag med att få extremt mycket vila.  Lederna tycker jag ska stanna upp lite och värst är det i höger fot, som det gör ont i hela jävla foten?! Så i dag är den lite bättre men jag måste nog kanske försöka få tag på min läkare och höra om jag kan få lite extra hjälp. Säger dom kortisonspruta i foten så börjar jag gråta!

Bjuder på en bild från i går som jag tycker blev riktigt fin. I dag skiner solen oxå. Bebisarna gav mig sovmorgon och väckte mig vid 9 i dag, men det beror nog på att vi inte kom i säng före kl 23.30 i går då vi körde hem syrran efter Wallander. I dag ska jag försöka få upp en del inlägg med foton på produkter jag fick hem förra veckan, jag ska visa upp de fantastiskt grymma ansiktsprodukterna jag fick från galderma och så ska jag maila lite samarbetspartners och det viktigaste, jag ska bara vila .. en dag hemma och i eftermiddag ska jag eventuellt träffa syrran igen, vi passar på att ha lite extra kvalitetstid när våra män är iväg!

Previous Post Next Post

You Might Also Like

No Comments

Leave a Reply

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.