Livsstil

Sjömannen är hemma, packning och Nocco

Nocco carribean, en favorit oavsett tid på dygnet. 

Hur har ni sovit godingar ? Jag har sovit som om någon slagit en klubba i huvudet på mig. Ni anar inte hur skönt det är att sjömannen är hemma igen, jag sover så mycket bättre,trots att han somnar före mig och sätter i gång och snarkar. Det är ljuvligt de första dagarna så om ett par dagar sparkar jag nog han i sidan och ber han vända på sig för att inte väcka hela området med snarkningarna. Vaknar upp med extremt onda armar och höfterna ömmar rejält i dag och nej, det blev ingen nakengymnastik och tappatvålenonsdag i går, sjömannen slocknade innan han hann nudda kudden haha.

Sjömannen vile inte ha kaffe nu på morgonen och jag orkar inte köra i gång kaffebryggaren bara för mig, så jag är glad att jag köpte 2 nocco i går när jag var på ica, så att jag kan stilla mitt beroende.

Kamphunden har fått en morgonpromenad och vi ska börja packa inför husvagnen. I dag drar vi äntligen ner till vagnen och bara myser, slappar och förhoppningsvis bjuder Sverige på lite sommar. Solen skiner just nu men om en timma eller 2 så är den nog ett minne blott  .. igen. Man får vara glad för det lilla.  Nu dricka nocco och packa så jag får med mig några anständiga kläder.

Previous Post Next Post

You Might Also Like

No Comments

Leave a Reply

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.