Shopping

Olympus pen lite e-pl7

image

Say hello to my new precious, Olympus pen lite E-PL7. 

Jag är vaken, har packat upp denna skönhet, varit på promenad med kamphundarna och väntar nu otåligt på att batteriet till kameran ska laddas, varför skickas inte batterierna fulladdade ?! Prylbögen i sitt esse och lite gladare än vanligt haha. God jul Totten önskar Totten !?!

Det ska bli intressant att se hur denna levererar , men främst ska det bli kul att se hur det känns för mina leder. De stora stora systemkamrorna ( heter det så?! ) väger ju en del och tyvärr känner jag av det i lederna när jag kånkat runt , så detta ska bli intressant. Vinklingsbar display för att kunna ta selfies perfekt och dessutom kan man skicka över bilderna till mobilen , detta kan ju bara bli perfekt? Antingen älskar jag den, eller så hatar jag den.

Självklart valde jag vit, som alla andra bloggare som har denna kamera. Förhoppningsvis ska vi komma överens så pass bra att jag faktiskt tar med den överallt och använder den asamycket. Nu är det förhoppningsvis slut , eller nästan helt slut, på trött mobilfoton  .. Heja mig?!

Nu hinkar jag en latte till, funderar på dagens middag och laddar upp för natt 4:a av 5. Sjömannen är till sjöss och jobbar för fullt.  Det är tomt här hemma utan honom och kamphundarna är som vanligt, som jag de första dagarna han är iväg lite nere och känner en enorm saknad. 14 dagar tills jag får ligga igen, det fixar jag!

 

Previous Post Next Post

You Might Also Like

6 Comments

 • Reply Sandora 2 december, 2015 at 16:46

  Den ser fräsig ut! 😀

  • Reply tommytott 3 december, 2015 at 00:52

   Den är asasnygg! 😀

 • Reply Margareta Gabrielsson 2 december, 2015 at 17:37

  Köpa presenter till sig själv är bra, då får man det man vill ha!

  • Reply tommytott 3 december, 2015 at 00:52

   Jag håller med .. tänkte lite , godjul totten önskar totten! 😀

 • Reply Cecilia 2 december, 2015 at 19:23

  Sneglade på en sådan när jag ville byta ut min systemkamera. Blev tillslut en Sony. Tror du kommer bli supernöjd, å det är så skönt med en bra kamera som får plats i jackfickan eller handväskan

  • Reply tommytott 3 december, 2015 at 00:51

   Tack, ovant med så liten kamera, men så skönt att den är så lätt och smidig att ha med sig .. och dessutom ett stort plus för att den är asasnygg! 😀

  Leave a Reply

  Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.