Shopping

VVS på nätet

Inlägget är i samarbete med  Dinvvsbutik

Din vvs butik på nätet.

Som ni alla vet så köpte jag och sjömannen vårat lilla paradis, våran stuga, kolonistuga i Mars månad och det har varit en hel del arbete invändigt. Som vi har ordnat med själv. Vi har målat om samtliga väggar invändigt i hela stugan, vi har lagt nya golv. Vi är så nöjda med resultatet om hur det blev. Självklart är det en hel del som vi vill göra om, när tid och pengar finns. Men eftersom det är vår första stuga och första året vi har den så känner vi att vi vill inte göra någon omfattande renovering.

Men det som vi ska göra är att renovera dusch, badrum och eventuellt köket kommer få sig ett nytt utseende. Men tills dess vi kör i gång med den omfattande renoveringen kan man ju uppgradera och piffa upp stugan, men saker som vi vet att vi kommer kunna använda och vill ha när vi gör den omfattande renoveringen.

Vi har bland annat kollar runt på toalettstol, handfat, diskbänkar och blandare till både kök och badrum.  Här ovan kan ni se en blandare som vi båda gillar. Jag är osäker på om jag vill ha den i svart eller om jag vill ha den i mässing? Hur snyggt är det inte med både svart och i mässing?

Vi har kollat massor i fysiska butiker men jag inser att bland annat dinvvsbutik på internet är en butik som erbjuder det vi önskar till bra priser. Dom har snygga blandare, diskbänkar och snygga toalettstolar. Ja, det finns snygga toalettstolar haha. Hur är ni som personer? Handlar ni dessa typer av saker på nätet eller föredrar ni att handla i fysisk butik? Jag skulle när det det är tid för oss att införskaffa blandare och saker till kök och badrum, mer än gärna beställa på nätet, efter att jag kollat in dom i fysisk butik. Kan man komma ner i pris med snabb leverans så gör man ju så klart det.

Previous Post Next Post

You Might Also Like

No Comments

Leave a Reply

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.