Livsstil

Påmönstringsdag

Påmönstringsdag ..

Igår kväll gick vi och la oss tidigt, sjömannen låg på soffan typ hela kvällen helt utslagen och sen kollade han tempen och den visade nästan 40 grader, så jag tvingade i honom paracetamol och så gjorde vi oss klara för natten.  Sjömannen har varit uppe i natt och tagit hostmedicin men han ser lite piggare ut i dag trots att förkylningen har blivit värre.  Jag hotade honom med att han ska bli liggandes i sängen hela dagen och att han från ringa jobb och säga att han inte kan komma i dag för att hans sambo har hänvisat honom till sängen hela dagen .. Men han gick inte med på det även fast det hade varit superkul haha!

Någon gång vid 12-13 tiden ska jag köra honom till tåget och vid 14 lufter planet. Jag hatar påmönstringsdagarna, de första dagarna är alltid så jävla påtagligt ensamma. Men efter någon dag går det bättre, man lär sig att gilla läget och snart kickar jobbet i gång igen så då går det ännu enklare. Jag har ju fortfarande semester ett par dagar till , så gud vet hur jag ska få dessa dagar att gå utan att bli helt tokig. Men jag får helt enkelt lägga ner extra energi på fotografering och mina sociala medier.

Så vi lever trots förkylning och skit.  Jag har varit ut på morgonpromenad med kamphunden och gjort mig en latte och ska kolla lite bloggar och mailen.  Så vi hörs under eftermiddagen kvällen.

Previous Post Next Post

You Might Also Like

No Comments

Leave a Reply

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.