Livsstil

Roadtrip till Danmark

img_5639

Godkväll godingar. Vid 15 tiden kom Annica och hämtade upp mig med Affe, hennes bubbla och vi drog till Mobilia och käkade en BBQ tallrik innan vi påbörjade våran färd över Öresundsbron och vidare in i Danmark. Fråga mig inte vart i Danmark vi var, men det skulle ta ca 30-60 min att köra dit vi skulle. Vi skulle nämligen på roadtrip för att hämta ett terrarium och en orm.  Mina och Annicas roadtrip´s slutar ju alltid i massor med skratt och galenskap. Vi körde fel 2 gånger och fick köra samma motorväg 4:a gånger innan vi kom fram. Och väl på plats hos Moreliagarden så blev det kolla på ormen, Annica skulle ha den och så fick vi rundtur bland alla andra ormar. Mitt habegär växte sig stort och saknaden efter ormar och reptiler kom som en käftsmäll. Jag vill oxå ha ormar igen.

När vi kör därifrån så säger vi att vi inte behöver ha gpsén i gång då vi bara runt hörnan såg skylten Köpenhamn 27km så det skulle ju vara enkelt att hitta hem igen. Fel av oss, för vet ni? Vi hamnade mitt i Bellahøj och körde runt, runt runt innan vi hittade ut. Alltså, det tog oss närmare 4:a timmar tur och retur innan vi kom hem igen, men fy fan vad jag skrattade och så får jag säga tack till CirkelK någonstans i köpenhamn som bjöd på en av de 2 kaffe jag köpte.

Så nu är jag hemma hos kamphundarna igen, är trött i kroppen men supernöjd med dagen. Dom har just varit ute på en längre promenad så vi ska göra oss klara och lägga oss i sängen och kolla på tv resten av kvällen, för nu orkar jag inte vara uppe mer haha!

Previous Post Next Post

You Might Also Like

No Comments

Leave a Reply

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.