Krönika/åsikter/ tankar

Personliga julklappar

Inlägget är i samarbete med |Smartphoto.se

Personliga julklappar från Smartphoto.

Som ni vet som hänger här inne så älskar jag ju att fotografera och jag fotograferar otroligt mycket, både i mitt privata liv, till mina sociala medier och som ni ser så tar jag på mig lite fotojobb ibland. Detta året har jag bland annat fotograferat 2 bröllop, en nyfödd fotografering samt en smash the cake 1 års firande, samt lite på syrrans nytillskott i familjen.

Julen närmar sig med stormsteg och det kan vara otroligt svårt att komma på en julklapp som man känner lite extra för. Vad ska man köpa till pappa, mamma, sin partner eller varför inte bästa vännen. Mor/far föräldrar kanske finns i livet och till dom vuxna är det ju lite svårare att köpta till än den yngre generationen.

I dagens samhälle så äger de flesta en kamera eller i alla fall en mobil med grym kamera på och därmed tänkte jag tipsa om personliga och lite roligare julklappar , som kanske värmer hjärtat lite extra till dina nära och kära.

 • Din familjs hund på en mugg eller annan pryl? Fantastiskt att trycka upp foton på presenterna!
 • En kalender eller fotobok är alltid uppskattat. Tänk er en kalender för kommande år med dina favoritfoton på familj och vänner eller varför inte årets favoritfoton i bokformat som man kan bläddra i när man känner sig nere ?

Hur tänker du kring julklappar och är något av ovanstående alternativ något som du kan tänka dig att ge någon du håller kär i julklapp?

Previous Post Next Post

You Might Also Like

2 Comments

 • Reply Margareta 29 november, 2018 at 10:44

  Själv är jag så glad att årets julklapp är det som man återvinner! Äntligen kan folk få känna att det är ok att kombinera miljötänk och presenter, jag mår pyton bara jag tänker på hur vi överkonsumerar i hela västvärlden. Om alla konsumerade som genomsnittssvensken så skulle det behövas 4 jordklot för att inte utarma jordens resurser, helt vansinnigt!

  • Reply tommytott 29 november, 2018 at 10:59

   Absolut är det bra att man använder tänker att prylarna ska återvinnas! 🙂

  Leave a Reply

  Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.