Livsstil

Omelett, stel som ett kylskåp och ofrisserade pudlar

Smarrig omelett till frukost.

Jag är lite förvirrad på dagarna, när jag vaknade kändes det som onsdag men det är ju torsdag. Sjömannen sa när vi låg där i sängen att det är tid att kliva upp och göra omelett. Fy fan vad gott och han gjorde omelett för halva området och varken han eller jag orkade äta upp. Men detta är ju ett tecken på att vi båda slarvar med frukosten och när jag satte mig ner så kände jag bara, hur fan ska jag kunna äta nu? Men det är ju bra att vi faktiskt gör frukost och börjar äta den, för det är ju trots allt dagens viktigaste måltid säger dom? Jag har tidigare resonerat att alla måltider är viktiga och speciellt dom man får i sig .. rätt eller hur?

I tisdags var jag ju hos en kiropraktiker med min rygg då jag i snart 2 månader haft ont mitt på ryggraden/ryggen och det var ju tur att jag gick dit. Det visade sig att mina höfter var sneda åt ett håll och överkroppen var sned åt det andra hållet. Det small till rejält när hon knäckte till och så sa hon att det är tid att jag börjar stretcha ordentligt, för det var länge sen hon träffade en så stel 32 åring. Men tack som fan .. skäll på den som har ont, sparka på bara. Så nu i 2 dagar har jag stretchat 1-2 gånger per dag och det är nästan pinsamt hur stel jag är. Så i dag kl 13:45 ska jag tillbaka till Josefin och hoppas att det är lite bättre. Jag ska fråga om lite mer övningar som kan lätta upp stelheten i min kropp samt fråga om dom kanske kan hjälpa lite med fibromyalgihelvetet med.

Det regnar här i Malmö i dag och det verkar ska göra det hela dagen. I går spenderade vi dagen med att sätta på nya vinterdäck på sjömannens blåfara. Helt nya däck så nu jädrar kan vi trycka plattan i mattan och rasta de 270 hästkrafterna även vid vinterväglag. Tanken var att sjömannen skulle klippa sig med , men vi orkade inte riktigt med det. Så här hemma går vi 2 stycken med ett hårsvall och ser ut som 2 ofrisserade pudlar. Galet, så här ovårdad som vi är i håret har vi inte varit på flera år, så vi får nog fan ta tag i detta nu i dagarna. Annars har vi inga större planer för dagen, kanske, kanske ska vi iväg och kolla på en kompaktkamera till mig.. jag funderar nämligen på dra i gång min youtube kanal på riktigt, jag började ju förra sommaren.

Skulle ni tycka det var intressant att ibland få hänga med i en vlogg utöver inläggen här i bloggen?

Previous Post Next Post

You Might Also Like

2 Comments

 • Reply Erika 29 november, 2018 at 11:08

  Tycker absolut att en vlogg hade varit toppen då och då! Såg de du lade upp förra sommaren och de var ju hur bra som helst 🙂

  • Reply tommytott 29 november, 2018 at 15:55

   Tusen tack Erika. Jag var inte nöjd med kameran och inte riktigt van, men kul att höra att det uppskattas. Så det ser ut som jag kommer köra i gång och dra in lite vloggar , men fokus kommer vara inlägg i bloggen då skrivandet är det jag brinner för!

  Leave a Reply

  Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.