Livsstil

Photoshoot, glädje och frusna fötter

En bra dag, god sömn och något av det bästa jag vet, nämligen fotografera. I dag var det tid igen för en lite mindre fotografering. Det var bal/dans med skolan och att gå ut 9:an är ju en stor del i ens liv, avsluta ett kapitel för att vända blad efter sommaren och påbörja något helt nytt och självklart ska det vara vackra foton. Och jag fick äran att hjälpa till med det.

Photoshoot DaniellaHär har ni en liten tjuvtitt på dagens härliga fotografering.

Sen vill jag tacka för alla fantastiska kommentarer jag fick från inlägget om att att vänner utnyttjar för att få det billigare. Det är svårt det där, men det känns som om att jag faktiskt kan fortsätta som jag gör, att faktiskt våga säga nej till att vi känner ju varandra, så jag kan ju få det billigare .. gärna gratis- fotograferingar.

Här sitter jag nu med frusna fötter, svinkalla är dom och detta är något som har kommit med värken och min fibromyalgi. Jag fryser så lätt nuförtiden, men trots kalla fötter att tårna snart trillar av så känner jag en glädje inom mig. Sjömannen hörde av sig i dag och jag kan släppa oron som jag skrev om i tidigare inlägg, han är inte drabbad av uppsägningar till sjöss utan kommer fortsätta jobba på som vanligt. Så skönt.

Har jag några studenter som hänger här inne? Föräldrar till studenter i skåneregionen ? Jag tänkte nämligen lägga upp ett erbjudande nu i dagarna  på bloggens facebooksida – Tommytott , så in och gilla sidan! 🙂

Previous Post Next Post

You Might Also Like

6 Comments

 • Reply kaffehörnan 21 maj, 2015 at 00:23

  Du är sjukt duktig

  • Reply tommytott 21 maj, 2015 at 00:50

   Tack!

 • Reply Marie 21 maj, 2015 at 18:23

  Du gör helt rätt som inte lämnar rabatter, släkt o vänner skulle betala 10 % extra istället;) En äldre kollega sa alltid: ska du leva på de som du känner blir du inte fet! Du är en duktig fotograf och ska ha betalt för det!!! Man kan hellre göra ngt till den som inte alls har möjligheten egentligen att betala och inte skulle komma på tanken att försöka få det gratis, tycker jag.
  ha det gott och fortsätt jobba med dina foton
  / Marie

  • Reply tommytott 21 maj, 2015 at 23:39

   Tusen tack för fina och värmande ord Marie, blir glad ! 🙂

 • Reply Sofia Werlin - Min hälsoresa 21 maj, 2015 at 20:33

  Delade ditt erbjudande ang studentfotografering på facebook, ska dela det vidare på bloggens facebooksida sen med :). Så nu hoppas jag att folk nappar.

  • Reply tommytott 21 maj, 2015 at 23:38

   Tack vännen, glad att du delar även på din facebooksida! 🙂

  Leave a Reply

  Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.