Livsstil

Koffeinchock, funderingar och mer färg

Tommytott profil

Oh my, oh my. Kaffe och så lite energidryck på det gör ju att man är i gång, men vad gör man inte för att klara av att hålla sig vaken en hel natt med tanke på att grannarna roade sig med borrande och det resulterade i 4 timmars sömn för herr Totten och begynnande liggsår då jag vägrade göra annat än ligga i soffan och försöka somna igen, utan resultat.

Jag fortsätter med designer. Jag börjar fasiken få kläm på det här med att fixa med designer i wordpress, enklare och i vissa teman. Men jag önskar att kunskapen var så mycket bredare.  Och jag vill passa på att tacka för de fina orden om designen här i bloggen, härligt att den uppskattas men jag är inte färdig ännu.
Såklart att när jag känner mig så pass nöjd att jag offentliggör den och publicerar den kommer jag på att det saknas färg och mer jag.  Jag ska när jag har gått av mina nätters jobb och livet lugnar ner sig ha en photosession, syrran får agera fotograf och jag får vara modell, det ska nya foton till bloggen både till headern och profilbild. Ja och nu får ha överseende med att det blir en jädrans mycket babblande om design just nu. För det är det största som händer under mina vakna timmar just nu!

Jag gillar att designen är enkel, vit och stilren. Men det saknas lite färg och det ska förhoppningsvis ett par übersnygga foton på mig väga upp, det kan väl aldrig bli för mycket av det goda va? 😉

Previous Post Next Post

You Might Also Like

1 Comment

  • Reply Maggan 17 september, 2015 at 08:25

    Ös på bara!

  • Leave a Reply

    Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.