Livsstil

Pressrelease, ledighet och extrem lycka

image

 

Home sweet home och ledighet. Stannade kvar efter nattens jobb för att jag var tvungen att ringa några samtal. Och snacka om att jag skulle vilja byta jobb med dessa människor, för dom slussade mig runt till olika och när jag hamnade hos den 6:e personen så sa jag, nu är du den 6:e personen i rad jag pratar med och jag kräver att du är den som kan hjälpa mig att beställa en djävla fruktkorg?! Hur svårt ska det vara?!

Men skam den som ger sig, allt löste sig och jag är nu hemma och lyxar till det med lika frukost som i går fast en latte. Så jävla latte sugen men magen säger : Go fuck yourself Totten, för det har blivit lite väl mycket kaffe nu på morgonen.. Men hej! Kamphundarna är glada, och vet ni vad ? Jag är nog fan den lyckligaste människan som går i ett par skor, för det är ju nämligen skedaronsdag och sjömannen kommer hem! 

Igår kväll innan jobbar var det tid för roligheter igen. I går var jag inbjuden till pressrelease av ny hudvårdsserie, Solution by Vitus. Fantastiskt trevligt event och så fick jag träffa massa härliga vänner och även de fantastiska vackra kvinnorna bakom Walles & Glantz Pr och event. Så kul att träffa även Camilla.
De är 2 fantastiska kvinnor, inte nog med att dom är sinnesjukt drivande så är dom vackra som få.
Dessutom kommer jag nog aldrig lära mig hantera berömmet man får från människor om min blogg och instagram. I går fick jag en härlig kram av Veronica med orden : Jag måste få krama om personen bakom ett av mina favorit instagram konton. Jag älskade din senaste video. haha, tack .. men jag är ju bara jag och blev tomatröd. haha!

Men mer om det eventet ska jag försöka få upp senare i dag.  Nu ska jag mysa med kamphundarna i soffan innan jag börjar ta tag i dagens to do. Jag måste göra ett djupdyk bland bananlådorna för att leta upp viktiga papper inför morgondagens möte. Woop woop.

Previous Post Next Post

You Might Also Like

5 Comments

 • Reply Tina 26 augusti, 2015 at 10:27

  I don´t make love! I fuck! HARD! Oh yes ikväll blir det hårda tag hemma hos Totten 😉 Njut vännen! PUSS

  • Reply tommytott 26 augusti, 2015 at 10:28

   Tjoo tjoo .. here comes the pågatåg haha! 😀 Puss <3

 • Reply Marlene 26 augusti, 2015 at 14:12

  Härligt med lyckliga människor!
  Jag ska på samma event imorrn, nu ser jag fram emot det ännu mer 🙂

  • Reply tommytott 26 augusti, 2015 at 17:36

   Riktigt trevligt event ..:)

 • Reply kaffehörnan 27 augusti, 2015 at 21:22

  Vad härligt när man får beröm.

 • Leave a Reply

  Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.