Livsstil

En ny vecka , Malmhattan och kärlek

Malmhattan en höstdag i Oktober.

Måndag and i did it. Det kändes inte som att jag skulle överleva dagen när klockan ringde i dag på morgonen där vid 5 snåret, kamphunden snarkade som fan och det var storm ute. Men här sitter jag nu i soffan och har varit ut med kamphunden och känner att i did it och inser att gårdagen var en rätt vacker dag ändå och jag måste säga , satan vad vackert vårat Malmö är.

Dagen har verkligen sprungit iväg och den nya veckan kickades i gång i en rasande fart. Det har varit massor med kärlek på jobbet och jag bara älskar hur jävla roligt vi har det på jobbet tillsammans med kollegorna och ja, det har varit mycket kärlek i dag haha – En bra start på den nya veckan!

Måndag eftermiddag och det blir en kväll hemma med kamphunden. Jag ska kränga tacosallad för 3:e dagen i rad. Jag fick något jävla craving på tacosallad i lördags och jag stekte så jävla mycket köttfärs så att det minsann räckte för 3 middagar för mig, inte mig emot men samtidigt så börjar jag bli glad att det är sista dagen det är tacosallad i dag, för snart ser jag väl ut som en. Annars blir det att gå igenom mailen, svara på lite förfrågningar, promenader med kamphunden och sen har jag kommit in i ett städ-moment. Jag rensar, plockar och fixar här hemma och bara älskar när det är rent, cleant och inte en jävla massa saker framme. Dessutom så har jag fått ett sjukt sug på att göra om här hemma, inte byta ut möbler och grejer utan mer inredningsdetaljer. Så det blir väl att ligga på soffan och scrolla inrednings-inspo bilder.

Previous Post Next Post

You Might Also Like

No Comments

Leave a Reply

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.