Camping livet

Rosé a’clock

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Ibland ska man ha tur. Det här med att försöka ta foton på sig själv kan ju vara lite knepigt. Och ja det tog ett tag innan jag fick ett foto som jag blev nöjd med och som gick igenom mina krav haha! Hann precis in i förtältet så började det smattra på förtältstaket och husvagns taket  .. Turbög haha!

Vi slappar, jag har tagit mig ett glas rosé och  sjömannen har börjat gå igenom vad vi har för skit här nere i vagnen och ja, vi kan säga att vi hittade både det ena och det andra som vi inte visste att vi hade.  Mina knän värker som fan och vet ni vad jag gör? Ni vet sån elektrisk flugsmälla hittade vi i ett av skåpen. När man tryckte in knappen lös den svagt, så jag var ju bara tvungen att testa och se i fall det verkligen gjorde så ont som många säger .. på mitt knä. Det kändes ju inget så jag försökte övertala sjömannen att jag skulle få testa på honom, men han vägrade .. och så säger jag, men den fungerar ju fan inte, det är falsk marknadsföring och så lägger jag den lite hårdare mot knät och där kom stöten och jag vrålade för hela campingen .. Jag.är. dum.i.huvudet!

Nu lite skön musik, rosé och invänta Linnbie som ska komma ner och hälsa på. Mycket trevligt. Vi får se vad kvällen ger oss.

Previous Post Next Post

You Might Also Like

No Comments

Leave a Reply

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.