Camping livet

Säsongen är över

Husvagns säsongen är nu över.

Husvagnen och förtältet tömdes på sängkläder, diverse bra att ha saker som hör till vardagen och camping livet. Det rensades ut och slängdes bland annat en bäddmadrass och 2 asadåliga dammsugare och annat skit som man har dragit dit för att det kan vara bra att ha, men sen har man inte använt det? Är det fler som känner igen sig?

Förtältet plockades ned, borstades och veks ihop och lades in. Gräset klipptes runt om tomten och även där vi parkerar våra bilar. Vi har tömt vagnen på allt vatten och nu ska vi bara köra ner någon dag i helgen för att rensa upp saker som ska slängas som vi inte fick plats med i dag. Det känns så fruktansvärt skönt. Jag som alltid har älskat campinglivet har bara känt att det varit ett moment som givit mig pulshöjning och jag har känt mig jagad att jag måste åka ner och klippa det förbannade gräset, så i dag känns det märkligt nog, för första gången riktigt skönt att säsongen är över.  Tack för denna sommaren fina vagnen.

Vi hann en runda inom dollar store när vi ändå var i närheten, det inhandlades massa godis till kamphunden, 3 krukor så jag kan plantera om 3 växter, elefantörat, palettbladet som jag planterade ska få större kruka och skottet som jag lät rota i vatten har nu fått tillräckligt med rötter så även den ska ned i en kruka.

Annars har jag hämtat ut ett paket, varit på Ica och handlat , tryckt i oss kotlett med stekta grönsaker , något som vi har fått dille på. Så gott med stekta grönsaker och nu har jag jobbat lite med bloggen och hoppas jag kan råda bot på spam-kommentarerna som jag dagligen raderar och som dränerar energi.

Hur har ni haft det i dag?

Previous Post Next Post

You Might Also Like

No Comments

Leave a Reply

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.