Stuglivet

Rumpchock, långa arbetsdagar och dårar på tåget

Butt hello!

Onsdag och halva veckan har gått. Det är lillördag och jag känner bara giv mig styrka, på så många vis. Jag uppdaterade inte i går pga att jag var så fruktansvärt jävla trött så jag visste inte om jag hade röven fram eller bak.

I söndags var det magiskt väder och på eftermiddag innan alla moln drog in över stugan så tog vi med Mr nikon och gick till ett närliggande rapsfält där jag näckade och stod spritt språngande naken bland rapsen och sjömannen fick agera fotograf.  Mer rumpa till folket och hej våren. Det är något speciellt med de blommande rapsfälten och jag är glad att vi gjorde detta när dom blommar som finast, snart är dom ett minneblott.

Jag sitter nu i soffan och känner bara när fan ska denna veckan ta slut? Det känns som den aldrig tar slut arbetsmässigt. Jag uppdaterade inte i går och det är för att jag har jobbat till 17 både i går och i dag och gissa vem som har lång tur även i morgon? 7.30-17 och jag känner bara hjälp mig för fan, jag är så trött i kroppen haha!  En kollega tittade på mig när jag blev avlöst på salen vid 16:45 och du har slitit hårt i dag ser jag för du ser ut som du kan somna ståendes. Och mycket riktigt, jag var så jävla trött för det har varit en intensiv, rolig, men intensiv dag!

Jag var så glad när jag gick mot tåget, för jag tänkte att nu kan jag koppla av , reflektera över dagen innan jag kommer till Malmö. Men det sket sig. duktigt. På stolsraden på andra sidan sitter det en herre, kan han ha varit i 45-50 års ålder och han tuggar tuggummi frenetiskt och han smaskar för hela jävla skåne. Jag kollar i mobilen, försöker distrahera mig, jag har folk pratar om vem fan det är som tuggar så högt med öppen mun, folk skruvar på sig men ingen säger något. Jag får nog, reser på mig går fram och sträcker fram handen och säger spotta!  Spotta ut eftersom du inte är uppfostrad med att tugga med stängd mun, idiot. Han tittar på mig som jag kommer från en annan planet, sväljer tugummit och jag sätter mig. Flera skrattar och tackar mig. När vi kommer till Malmö C så reser han sig och ska gå av, då tittar han på mig och vrålar, ditt jävla rövhål, jag ler och svarar. Ja, det hade du verkligen uppskattat. Folk skrattar.

Jag tappar det. Jag förstår inte hur fan man inte kan bete sig när man åker kollektivtrafik. Du behöver inte prata svinhögt i telefon, du behöver inte skrika, du ska inte tugga med öppen mun. Punkt. Herregud, jag får panik på alla människor som inte vet vad vett och etikett är.

Jag klev av på triangeln i dag för att jag behövde hämta ut ett paket som jag fick avisering om. Det är hämtat och jag är tillbaka i stugan. Har planterat växterna som kom, rakat mig och nu ska jag snart hoppa in i duschen och göra mig klar för att lägga mig och ladda upp för ännu en helvetes tur, min tredje helvetes tur på raken och sen får jag njuta av en dags ledighet innan det är tid att jobba igen. Denna veckan är som ni kan förstå inte den mest älskade veckan.

Men nu .. hoppa in i duschen och sen lägga mig så jag ska orka med morgondagens operationer och klara av att hålla mig på benen på jobbet fram till 17. Giv mig styrka och knip hårt med gumpalallan att ingen jävel sitter och tuggar med öppen mun och smakaskar. För jag vet inte om jag klarar en idiot till på tåget!

 

Previous Post Next Post

You Might Also Like

No Comments

Leave a Reply

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.