Stuglivet

Status

När dagarna bara springer iväg.

I dag fick jag lite sovmorgon, helvetes veckan har börjat och jag känner bara att jag inte riktigt är redo för en helvetesvecka men det är bara att bita ihop, snart är den avklarad och det är ett par veckor tills nästa helvetesvecka på jobb.

Idag: Dagspass på jobbet och nu efterjobbet så körde jag och handlade det som saknades till middagen på beställning av sjömannen: Blomkål och lök och lite nytt hundgodis, tillkamphunden så klart. Jag kom ut från affären med allt och lite därtill, förutom hundgodis. Satans dålig farsa alltså. Jag hämtade dessutom 2 ödleungar som bortskänktes då annan köpare drog sig ur hela tiden, detta är en jungfrugecko som lägger ägg genom jungfrufödsel, detta kommer användas både för marknaden om det blir ägg och ungar framöver när de vuxit till sig och även till varierad kost till ormarna.

Helgen: Helgen var en riktig feelgood helg. Den bestod av både vila, grillning och jävla massa bärande av vatten till stugan ja och en hel del timmar i solstolen, vilket kroppen har behövt och kroppen har mått så jävla bra i helgen av värmen.

Kroppen: I helgen mådde kroppen så jävla bra. Jag har nu de senaste veckorna känt att kroppen har gått som en jävla berg och dalbana värkmässigt. Väderomslagen gör att fibromyalgi monstret visar sig i sin fulla kraft och det kände jag i dag när jag vaknade. Det var svinkallt och kroppen var stel och värkte lite mer än “vanlig-normal” värk.  Men jag biter  ihop så gott jag kan och hoppas på att det stabiliserar sig igen och hoppas sommaren kommer typ i morgon igen så kroppen mår bra av de högre temperaturerna.  Nytt gymkort införskaffades i helgen och nu har jag möjlighet att träna på så många fler gym i stan men jag känner mig inte riktigt bekväm som på mitt tidigare gym, men den känslan försvinner snart igen och jag kämpar på med lätta vikter, i rådande psykosväder som fuckar upp min kropp. Men jag kämpar på och försöker avlasta de ömma lederna så gott jag kan. Heja mig?!

Stugan: Det jobbas för fullt måndag-fredag i gångarna här vid stugan. All grävning är klart för det kommande kommunala avlopp och vattnet och just nu monteras, provtrycks och det tas prover på vattenvärden. Tanken var att vi skulle fått i gång bevattningsvattnet nu innan helgen, men eftersom det finns människor som uppenbart skiter i riktlinjer och bara tänker på sig själva så kom det inte i gång. Vissa kranar var inte täta men nu verkar det som att dom har monterat alla kranar på nytt, satt plast på dom och nu hoppas jag verkligen att ingen av de andra kolonisterna testar kranarna och vattentrycket och värdet är rätt så det kommer i gång i dagarna. Snälla , låt detta ske.

Nu: Nu ska jag fixa blomkålsmos och till det blir det sjömannens hemmarullat köttbullar. Smaklökarna älskar.  Och så ska jag kolla vart paketen vi väntar på är. Hoppas de kommer denna vecka.

Previous Post Next Post

You Might Also Like

No Comments

Leave a Reply

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.