Stuglivet

Äntligen en hel dags ledighet

Rosébubbel och en dag ledighet!

Äntligen, äntligen säger jag bara. Fyra dagars jobb varav 3 dagar i rad till kl 17 är fan ingen sexuell upphetsning ska jag tala om för er. Tur jag tycker om mitt jobb och mina kollegor, men i dag var jag så jävla trött och det tar på kroppen att kliva upp så tidigt, jobba långa dagar och så har ju tågtrafiken varit total kaos denna veckan.  Något som jag där emot inte är speciellt glad över är min löneförhöjning. Det är fan en skam att ge oss undersköterskor 300kr i löneförhöjning. Hur fan ska detta motivera folk att stanna kvar och att vilja bli undersköterska? Jag förstår det inte, jag förstår det inte någonstans.

Jag har fått mig ett glas rosébubbel i handen, maten smakade magiskt och jag sitter nu ute på terrassen, sjöhunken har tagit sig en öl och vi har kört i gång vattenspridaren.  I morgon har jag en ledig dag och ingen klocka som ringer, inget tåg som ska passas och förhoppningsvis kan vi få lite sovmorgon och bara få slappa. För jag har bara en dag ledighet, för på lördag ringer klockan 04 igen och det är tid att jobba igen.

Så vi får helt enkelt se vad min lediga dag bjuder på i morgon.  Jag ska troligen plantera om mina tomatplantor och kanske ge mig iväg och köpa nya gurkplantor. För mina 2 gurkplantor tog och tackade för sig efter omplanteringen och flytt till stugan.  Är det tacken för all kärlek, vatten , prat och dyr jord ?

Men nu stänga ner datorn, daska sjömannen i gumpalallan och tala om hur mycket jag älskar honom och bara sitta och titta ut över trädgården. Livet, livet mina vänner!

Previous Post Next Post

You Might Also Like

No Comments

Leave a Reply

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.