Stuglivet

Så mycket kärlek, svårt att ta in och sista natten

Så mycket kärlek.

Satan vilken kärleks storm jag fick efter att jag i går gick ut med att jag lämnar psykiatrin och öppnar upp ett nytt kapitel som undersköterska/Operationsundersköterska på operation. Självklart finns det ju människor som direkt i ifrågasätter om jag har kompetens och utbildning till detta haha. Nej för fan, jag hittade på och drog till massa saker, klistrade ihop ett eget betyg och arbetsplatser och utbildningar .. man kan väl photoshop och google is my best friend haha!

Självklart var det tufft och kommer vara tufft att möta vissa kollegor med informationen och visst det är lite svårt att ta in att jag fick detta, lilla jag lixom? Men jag är så glad och har en sån där härlig pirrig känsla i kroppen. Det kommer bli så jävla bra.  Ett nytt jävla kapitel i livet och nya erfarenheter i erfarenhetsbanken. Dröm!

Här står jag och njuter av solen som visar sig nu när jag vaknar efter en natt på jobbet och laddar upp för sista natten innan jag går på lite ledighet. Det är något speciellt att gå dricka sitt morgonkaffe ute på terrassen och bara stå och titta ut över det som är vårat, det märks dock att säsongen börjar gå mot sitt slut här i stugan, för det är så lite folk jämfört mot för ett par veckor sedan, men vi fortsätter att njuta och suga in varende liten stund vi har kvar här för säsongen. Jag drömmer fortfarande och hoppas att dom någon gång slutar stänga av vattnet på hösten och låter oss bo här året runt. Drömmen , eller hur?!

Nu, fixa här hemma, slappa och gå långrunda med kamphunden och ladda upp för sista natten på jobb.

Previous Post Next Post

You Might Also Like

No Comments

Leave a Reply

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.