Stuglivet

Återhämtar sig helg, det skånska guldet och nakenchock

Skåne är vackrare än någonsin.

Vilken helg. Det har verkligen varit en helg med fokus på att återhämta sig efter en helvetes vecka med nära döden upplevelse, tungt att andas, svullna ögon och mycket jävla medicin. Men nu börjar allergi medicinen hjälpa och ögonen får sitta kvar och jag kan andas när jag är ute. Its a hallefucking-lullejah-moment!  I dag har det varit magiskt väder och vi har varit på promenad, varvat med ryggläge i solstolen och i soffan.

Dessutom så lyser de skånska fälten upp och Skåne är vackrare än någonsin, så det blev minsann en promenad med Mr nikon på axeln och fotografera de vackra fälten och även jag smög in i fälten och fick ett par härliga foton.

Porträttfotografering i rapsfälten.

Ja jag vet, nu behöver nu inte komma med pekfingret om att hur respektlös jag är som gå in i fältet och trampar ner rapsblommorna. Men nu ska ni få höra, jag kliver försiktigt och behandlar rapsblommorna och fältet med respekt. Stor respekt. Att jag sedan många år spanat in andra fotografer som fotograferat lite mer nakna foton i fälten är ju en sak som gör att jag i så många år velat fotografera bilder som är mer avklädda och det har inte varit så många som varit sugna på att fotografera sig naken, med tanke på att samhället har en oerhört skev bild om att alla kroppar som fotograferas utan kläder ska helst vara massa muskler, slimmade och tonade kroppar. Där har även jag känt att .. min kropp är inte normen och för att jag själv inte har varit nöjd med min kropp. Men i dag tog jag modet till mig och sa till sjömannen att jag får fan göra detta själv .. så kläderna åkte av och sorry de förbipasserade bilisterna – jag försökte dölja krigaren så gått det gick med tanke på att rapsen inte var så höga som jag hade hoppats på.

Ikväll blev det en promenad med kamphunden och sjömannen i kvälls solen efter att vi tryckte i oss middagen. Nu blir det slappa innan vi ska göra oss klar för sängen. I morgon ringer klockan 05 och jag är åter i tjänst. Fan vad jag saknat kollegorna och det känns så skönt att börja jobba igen.

Previous Post Next Post

You Might Also Like

No Comments

Leave a Reply

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.