Stuglivet

Avundsjuka, flickbrus och rosé

Med framgång kommer avundsjukan

Fredag och jag går runt och är mer eller mindre somnolent och fortsätter le mitt mentalt störda leende och samtidigt bara känna, vad gick fel i människors uppväxt haha ?!  När det går bra för andra och framgången visar sig för andra så kommer andra människors avundsjuka fram. De senaste dagarna har kantas av heja rop , lycka till sparkar och en hop av människors bitterhet med ord om , är du verkligen utbildad för ditt nya jobb? Har du erfarenhet? Hur ska du klara av detta? Är du helt galen, vad ska du göra på Operation? Nej jag är inte helt galen, det är du som är helt galen som inte kan glädjas åt andra och bara komma med negativitet, din bitterhet och avundsjuka lyser igenom  ..När jag går vidare står du kvar och trampar på samma ställe ..  gumman!

Jag gick av mina nattpass i dag och hade en sån jävla fredagsfeeling. Jag har världens bästa lillasyster som dessutom ställer upp och hjälper en trött nattarbetare att ställa om dygnet, skickade iväg en snap och skrev om du är vaken vid 11 kan du ringa mig då, jag ska vända dygnet.  Absolut ställer hon alltid upp och kämpar mot min trötthet. 11.30 ringer hon och säger, barnen uppehöll mig men klockan är halv 12 , ska du kliva upp eller sova vidare. Tack, älskar att hon hör på mig att jag inte alls är redo att kliva upp – ring mig kl 13 haha. Jag var lika trött klockan 13 när hon ringde men då fick jag fan kliva upp! Kamphunden däremot hade inga planer på att kliva upp men jag fick slita upp henne och man kunde se på henne att jag inte var världens bästa farsa alltså .. haha! Som hon hatade mig för att hon behövde gå ut och bli blöt om tassarna. Hemskt. Obehagligt. Rude!?

Jag och kamphunden har legat i soffan mer eller mindre hela eftermiddagen. Tände ljus nu i kväll, hällde upp ett glas rosé och firar fredag med vin och städning. Dessutom har det regnat ute och jag har startat värmepumpen och den tillsammans med 3 miljarder ljus gör ju att jag funderar på om det bara är varmt här inne eller om jag har fått en släng av flickbrus?  Hade sjömannen varit hemma hade han frågat om jag planerar att döda honom haha!

Jag är fast besluten att jag ska försöka vara vuxen och njuta av att bara sitta uppe en fredagkväll, men vin i glaset och musiken strålandes ur tv´n från youtube och tända ljus och kamphunden nära, visst är det mysigt men den gamle farbrorn i mig vrålar och tycker att  … lägg ner och hoppa ner i sängen för fan haha. Jag vet inte riktigt vem jag ska lyssna på? Vi får se .. men det är i alla fall helt jävla magiskt att jag har 3 dagars ledighet framför mig och kommer absolut inte svara i telefonen i helgen i fall det ringer. Bara så alla vet.

Så .. trevlig fredag och skål tametusan!

 

Previous Post Next Post

You Might Also Like

4 Comments

 • Reply Hondjuret 18 september, 2021 at 06:07

  Stort Grattis och lycka till med nya utmaningar 😉 Det kommer helt säkert att gå galant!!
  Ha en fin ledig helg 😉

  • Reply tommytott 21 september, 2021 at 17:29

   Tack så mycket hondjuret! 😀

 • Reply Manella 29 september, 2021 at 18:41

  Avskyr när andra blir avundsjuka av någons framgång. Känns inte alls kul. Trevlig blogg förresten 🙂

  • Reply tommytott 1 oktober, 2021 at 18:03

   Jag håller verkligen med och tack för de fina orden och stjärtligt välkommen hit 😀

  Leave a Reply

  Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.