Livsstil

Scooby-doo och bögen i huvudstaden

Tur och retur Malmö- Stockholm.

Hej och hå. Dagarna springer iväg i vanlig ordning och jag har gått på 2 dagars ledighet. Jag jobbade extra pass i söndags och sen jobb måndag och i dag körde jag en annorlunda jobbdag med flyg tur och retur Malmö-Stockholm tillsammans med min älskade kollega Maria denna ljuvliga tisdag.

Allt gick smidigt och när vi närmade oss Stockholm så var det turbulens och det blåste, skakades och både jag och Maria hade rejäl ångest. Satan vad jag skrattade och svettades. Vi missade vart man hämtade väskorna, blev lurade av en vakt och hamnade fel och fick be om eskort hjälp haha. Sen lyckas vi minsann ta oss upp, gå igenom säkerhetskontrollen och inte nog med det så lyckades vi snurra till det så vi inte kom in igen och var tvungen att gå igenom säkerhetskontrollen ännu en gång och där blev jag utvald i en slumpmässig kontroll , men fick grönt ljus så jag fick komma hem haha!

Vi shoppade, käkade på Bastard burgers  och fick se människor springa till flygen, höra mindre häftiga och häftiga efternamn så som Bajsing, haha!  Jag lyckades dessutom skita på en offentlig toalett och slipper här med kbt, vägde mig på väskvågen och skrattat så tårarna sprutat haha! En magisk dag och en ära att få åka med självaste Scooby-do till huvudstaden.  Scooby-doo och bögen i huvudstaden. Love it! 

Väl hemma regnade det, jag cyklade hem i regnet och möts av en glad sjöman och kamphund. Vi tar en promenad och hämtar ut paket för kommande samarbeten och nu steker sjömannen korv och ägg som vi ska kränga till middag och jag laddar upp för 2 dagars ledighet med sjömannen och fortsätta skratta åt en magisk dag!

 

Previous Post Next Post

You Might Also Like

No Comments

Leave a Reply

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.