Livsstil

Söndags latte

Godmorgon godingar. Hur har ni det ? Sovit gott? Jag har sovit riktigt gott men inte riktigt glad över att kamphundarna ännu en dag försöker få upp mig före tuppen själv, så jag tvingade dom att sova lite till och nu sitter jag här med en latte och de små pälsbarnen är utfodrade och rastade och en varsin latte till mig och sjömannen är fixad.

Vi hade en riktigt lugn kväll i går. Vi var hemma med kamphundarna, kollade lite på tv och svor över att det inte var något att kolla på och vi vägrade kolla på melodifestivalen som vanligt. Den skiten borde dom ha lagt ner för länge sen och att folk fortsätter titta på skiten är för mig en gåta. Så vi tog oss lite bubbel, satt i soffan och bara var och vid 21.30 var vi klara och hade lagt oss.

Söndag och i dag får vi se vad dagen har att erbjuda. Jag hade hoppats på lika fint väder som i går, men det kan man ju drömma om, men ännu har ju dagen bara börjat, så kanske kommer solen fram och visar sig från sin rätta sida. Kanske blir en runda till solariet och får lite värme och färg på denna blekfeta kropp!

Previous Post Next Post

You Might Also Like

2 Comments

 • Reply Mirre - Sweetwords 12 mars, 2017 at 09:11

  Njut av latten och godmorgon på er

  • Reply tommytott 12 mars, 2017 at 09:14

   Godmorgon! 🙂

  Leave a Reply

  Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.