Hem och Inredning

Snygg utebelysning

| Inlägget är i samarbete med lampan.se

Hösten är här och det är många som likt mig får suget att göra om, byta ut både inomhus och utomhus. Jag vet inte vad det är som gör att hösten får den inverkan på mig, men jag älskar det.

Belysning är något som många missar och jag har letat efter ny snygg belysning till hemmet. Och när jag klickade runt så kollade jag in belysning för utomhus och för terrassen. Nu är det som så att vi inte har någon uteterass eller ett hus då vi bor i lägenhet, men även vi har ju drömmar som vi vill förverkliga .. Kanske ett hus eller varför inte en stuga då jag älskar stadslivet och våran lägenhet. Men titta kan man ju göra och eftersom vi har en balkong så finns det ju möjligheter för oss att faktiskt fixa till belysningen där mysigare och använda oss av belysning som faktiskt är till för utomhusbruk.

Hur snygg är inte denna ljusslinga dom passar perfekt för utomhusbruk? Jag älskar dessa ljusslingor och har en själv, som passar både utomhus och inomhus.

Lampan.se har enormt utbud för både lite dyrare och för billigare peng. Dom har lampor som kan fästas i golvet, spottar som du kan bygga in i golv och tak, dom har fantastiskt snygga fasadlampor och även en hel del solcelsslampor som laddas av solen och därmed inte kostar någon el.

Det är nästan lite farligt detta när man sitter och klickar sig runt och jag ( eller kanske sjömannen ) ska vara glad att vi inte har hus eller stuga just nu, för jag hade verkligen gått loss och shoppas snygga lampor och kan verkligen rekommendera denna sida, dom har allt, upp till 5000 lampor som du kan välja med. Självklart har dom tillbehören som du behöver för din nya snygga belysning.

Hur tänker ni när ni köper lampor för utomhus bruk? Går du efter billigt, något som ska lyssna upp mycket eller är du lite som mig, vill gärna att det är härlig belysning samtidigt som lamporna är snygga att titta på?

 

Previous Post Next Post

You Might Also Like

No Comments

Leave a Reply

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.