Hem och Inredning

Nya tavlor till sovrummet

I samarbete med Nordicprintstore.se

Äntligen äntligen är tavlorna uppe efter mycket svärande. Väggarna i sovrummet är verkligen inte de bästa väggarna att hänga upp större tavlor på. Jag har svurit, fångat tavlor innan dom åkt i golvet, mätt, varit noggrann och sen gav jag upp med tavelkrokarna på sista och tog en skruv. Tror ni inte på fan att jag ser att den hänger lite längre upp än de andra? Jag orkar inte.

Så nu måste jag ta ner den sista, skruva om den igen och sen försöka få upp den på samma höjd som de andra. Jag ska lyckas.
Men hur snyggt blev det inte? Jag fullkomligt älskar motiven och ananasen är jag kär i. Nordicprintstore har massor av snygga tavlor, motiv och quotes. Det får nog bli ett par tavlor till därifrån till sjömannans sida oxå. Och på den sidan funderar jag på att ta lite olika storlekar för att göra en snygg tavelvägg i olika storlekar. … it will be fab!

Previous Post Next Post

You Might Also Like

2 Comments

 • Reply Joanna-livet med aspergers syndrom 12 november, 2017 at 14:54

  Så snygga

  • Reply tommytott 12 november, 2017 at 18:29

   Tack 😀

  Leave a Reply

  Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.