Livsstil

Söndag, espresso och ha begär för en prylbög

DSC_7067

Jag har sovit så skönt men inte alls så många timmar som jag hade hoppats på. Jag vaknar av att det är någon som har somnat på ratten och tutar non stop och att kamphundarna självklart kör ett race och börjar skälla i sängen .. Tack som fan, verkligen.

Jag kunde inte somna om så det var ju bara att kliva upp, gå ut med de små vildingarna och det tutar fortfarande. Jag gick förbi bilen och där sitter en ung kille och han trycker på ratten med 2 händer. Och som den pedagogiska vuxna människan jag är så kan jag inte låta bli, jag knackar på fönstret och slutar tuta , jag räcker finger och säger tack som fan och går vidare. Han slutade tuta.  Win, win!

När jag kommer in så startar jag nespressomaskinen, plockar fram en kapsel och tar fram ett stort glas. Oh my god vad gott det ska bli med latte … utan mjölk?! Hur i helvete kan en latte knarkare vara så orutinerad att inte köpa hem mjölk?! Jaja .. Jag är kaffe sugen så en espresso fick det minsann bli.
Jag håller bokstavligt talat på kräkas. Jaja, skippa nu snacket om att det är hälsosammare. Jag kommer aldrig släppa min latte. Jag får helt enkelt bege mig och handla, men jag känner inte riktigt för att behöva gå i trapporna i onödan och med tanke på espresson så lär ju jag inte vara speciellt sugen på något mer kaffe innan jobb haha!

Dessutom är det 3 dagar kvar tills sjömannen kommer hem och denna stjärtisen har hittat något som jag bara måste ha. Och då menar jag verkligen måste ha. Oh, hur ska jag övertala kärleken att jag måste ha den? Lägga upp gumpen lite oftare? Han får äta jordgubbar från min kropp?  I need it so bad. Ja både sjömannen och prylen haha!

Previous Post Next Post

You Might Also Like

No Comments

Leave a Reply

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.