Homosexualitet

Första natten, glädjande sms och åsikter

image

Första natten och jag har alltid lite svårt att försöka vända på dygnet inför första natten, så jag sockerchockar kroppen som vanligt med en energidryck och ikväll lyxar jag till det med nötter, favoriterna så klart.

Det här med att dela med sig av oerhört privata saker är alltid känsligt. Jag tvekar alltid och delar inte allt för ofta med mig om just dessa personliga saker, men jag har gjort en del avväganden och detta gällande saker kring hbtq valde jag att skriva om, vilket ger både positiv och negativ respons. 98% är så fantastisk respons. Och i dag fick jag faktiskt glädjande sms, det kom en och annan glädjetår. Min far svarade och vi har smsat lite under dagen.

Med personliga inlägg kommer ju även massa åsikter och en del negativa mail. En del tycker jag skulle stänga av helt och sluta försöka, och dömmer både mig och min far. Seriöst, vissa människor tolkar verkligen texter och lägger till saker. Lägg av med det. Jag vet innerst inne om att de orden han sa inte alls var något han menade, jag vet oxå omständigheter som jag inte delat med mig,  men ändå så gör det ju ont. Och för dom som känner mig vet att jag är en människa som allt för ofta ger människor en andra chans. Och nu hoppas jag på det bästa och att vi kan återfå den där far och son relationen vi en gång hade.

Det har trillat in ett par mail, bland annat från en man som tyckte att det var rätt åt mig att, för vi bajspackare ska utrotas ?!  Tack för ditt mail, du bidrar verkligen till ett bättre Sverige .. Heja dig och jag hoppas du halkar på pedalen och slår pungen i cykelstången!

Och ja , det blev en ruskigt bra lördag och jag är oerhört varm i hjärteroten av alla fina mail, kommentarer och ord. Jag har helt ärligt inte hunnit svara på allt, men om du läser så ska du veta, du är så fantastisk och är värd en stor varm kram och en dask på gumpen! 🙂

Previous Post Next Post

You Might Also Like

8 Comments

 • Reply Christina Frisberg 15 november, 2015 at 08:27

  <3 blir glad ända in i hjärteroten för din skull Tommy att din pappa hört av sig , ta det lugnt och fint så kommer det säkert att lösa sig, han är din pappa ditt eget kött och blod självklart så han älskar dig , och han följer dig säkert i allt du skriver, så där lite på distans, håller tummarna nu 🙂 Kramar <3

  • Reply tommytott 17 november, 2015 at 01:05

   Tack !<3

 • Reply Margareta Gabrielsson 15 november, 2015 at 10:03

  Vad glad jag blir att du fick svar på ditt sms! Njut av dagen!

 • Reply Tjejmorsan 15 november, 2015 at 10:31

  Jag blir alldeles varm inombords 🙂
  Du är så värd all kärlek i världen 🙂
  Lycka till nu <3

  • Reply tommytott 17 november, 2015 at 01:04

   Tack älskade vän! <3

 • Reply Angelica 15 november, 2015 at 12:43

  Åh var härligt att höra.
  Funderade igår kväll på hur det hade gått med sms:et, håller alla tummar och tår för er.

  Och ett stort tack för alla skratt du ger mig!

  • Reply tommytott 17 november, 2015 at 01:04

   <3

 • Reply Annapanna 15 november, 2015 at 22:56

  Oooo en dask hade suttit fint 😂
  Jag kommenterar inte alltid men läser gör jag… Å haffar dig på Marknader 😂😂😃
  Endast du själv sätter dina egna gränser, du skriver vad DU VILL, delar med dig av vad DU VILL ❤️
  Idag är jag busig så dask tillbaka 😝

 • Leave a Reply

  Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.