Livsstil

Söndag morgon

Söndag morgon.

I går kväll hämtades stolar och bord och jag hjälpte till att bära och köra bort stolar och ett barbord så dom inte skulle behöva bära allt och därefter tog jag mig en varm och härlig dusch. Jag la mig och vilade i går eftermiddag och vaknade upp kokhet och febril, men efter en dusch och en brustablett så kändes det som att det lättade.  Jag tog med mig kamphunden och så gick jag hem till syrran, vi drog till Ica och handlade lite och hade taco lördag, fixade chips och dip och så hade vi mellofinalen på i bakgrunden.  Jag förstår inte hysterin kring detta program. Det är fantastiskt dåligt, men jag kan ge svt en stor eloge för att dom plockade in Fab-Freddie. Det bästa i Melodifestivalen någonsin.  Men nu är skiten äntligen över – hodiladi!

Jag och kamphunden tog lite sovmorgon i dag och har varit ute på en promenad i regnet. Nu är snart all snö borta och en fågel viskade i mitt öra att kommande vecka ska det bli upp till +8 grader ute. Its a hallefuckinglullejah moment. Ska våran återkomma och ska vi gå mot rätt årstid ? Ska jag kunna hänga tillbaka vinterjackan och packa ner den. 2 veckor med den räcker gott och väl tycker jag. Det var nästan lite för länge med en tjock jacka. Jag vill ha vår/sommar/höst jackorna på mig igen!

I dag får jag se vad som står på schemat. Dra över med dammsugaren ska jag göra, ev en runda och kolla till Annicas ormar och sen måste jag ju ställa mig och laga mat och fixa matlådor för kommande arbetsvecka. Jag hatar detta att komma på vad  man ska äta, att dessutom stå och laga mat till sig själv är ju så fantastiskt tråkigt. Men nu jävlar vänner, nu är det 3 dagar kvar tills sjö-hunken kommer hem!

Hur ser er söndag ut?

Previous Post Next Post

You Might Also Like

No Comments

Leave a Reply

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.