Livsstil

Fredag, ledighet och datenight <3

Datenight med sjömannen <3

I natt har både jag och sjömannen sovit superdåligt. Han har tyckt det var varmt, jag har tyckt det varit kallt. Vi var både vakna vid 02 och jag vaknade utvilad vid 04. Sjömannen gick och la sig på soffan för han tyckte det var så varmt och jag slumrade till igen efter någon timma vaken men klev upp vid 07:30.

Rastade kamhundarna, drack kaffe och sen begav vi oss ut på ärenden, bland annat så körde vi och handlade ett oljeelement. Är det inte sjukt att man bor i en hyreslägenhet men det är så kallt i lägenheten och på golvet och trots påtalat detta av flera hyresgäster så väljer vi att köpa ett extra oljeelement för att få upp värmen. När det till och med blir köldskador på växternas blad som inte ens står nära ett fönster så får man säga att det är sådär lagomt krispigt här hemma!

Vi var även och handlade till dagens middag men i kväll tittade sjömannen på mig och sa, ska vi inte unna oss att gå ut på datenight och käka så ingen av oss behöver laga mat. Sagt och gjort så fick vi på oss lite mer anständiga kläder, snygga till oss i håret och så körde vi och käkade. Maten var som vanligt supergod men rödvinet som jag fick in kan ha varit något av det blaskigaste jag har druckit i mitt liv. Det “Rosa” vinet var slut haha!

Nu är vi hemma. Jag har hällt upp ett glas Gw´s låda som smakade betydligt bättre. Jag har tänt ljus och vi bara slappar av. Jag försöker intala mig att vi ska sitta uppe en stund ikväll, men just nu känns det som att bara vi smält maten lite , tagit det lugnt så får hundarna komma ut och vi hoppar ner i loppelådan. Det är ju ändå fredag och vi har inga planer och tröttheten i kroppen är påtaglig för oss båda, så  tidig i säng blir det i vanlig i ordning, varför bryta ett vinnande concept haha!?

Hoppas ni får en fin fredag!

 

Previous Post Next Post

You Might Also Like

No Comments

Leave a Reply

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.