Stuglivet

Sovmorgon , visar upp sig i gångarna och grillning på schemat

Naturen är magisk.

Vi tog oss en rejäl sovmorgon i dag och det är inte ofta vi sover till kl 09 men i dag hände det och det var så jävla skönt.  Upp och ut med hundarna, fixa varsin latte och sen iväg och handla till dagens middag, vi båda är sugan på polsk sommarsallad och grillat. Det vattnas redan i munnen på mig haha!

Så vi har varit iväg och handlat lite tillbehör till middagen, grillbricketter och tändvätska. Och nu är jag hemma själv med kamphundarna då sjöhunken är ute och visar upp sig i gångarna tillsammans med de andra som är med i Valberedningen. De ska visa upp sig, går runt om övriga kolonister har några frågor och kanske de kan hitta någon intressent till styrelsen.

Solen kämpar sig fram mellan molnen. Naturen är helt magisk så jag rastade mr nikon lite nyss. Det är inte ofta det händer numera att jag bara fotograferar och låter mitt fotoöga se detaljer.  Nu ska jag ta och lägga datorn på laddning och så ska jag kolla vinden för att se om det finns några snygga krukor som jag kan plantera 2 pelargoner i.

Previous Post Next Post

You Might Also Like

No Comments

Leave a Reply

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.