Livsstil

Syskontaturering

Syskon tatuering.

Hello black friday. Hur har ni det ?
Här är det regn och jag är nytatuerad fredagen till ära. Syrrans kompis som har tatueringstudio hade drop in i dag och syrran ville dit för att kolla på deras färdiga flash och eftersom hon inte har fått sin bil ännu, hon hämtar den på lördag, så hängde jag med henne. Väl på plats så bestämmer vi oss för att göra syskon tatueringen och vi båda är supernöjda.

När vi kom hem till mig och sjömannen står sjömannen i köket i boxershorts och t-shirt och steker pannkakor. En man som står halvnaken och steker pannkakor är lite utöver det vanliga and i like it.

Nu gör vi inte mycket, vi slappar, sjömannen i soffan, syrran på golvet och jag vid datorn med en Nocco skumtomte och så väntar vi på att vi ska höra något från våra vänner, jag och sjömannen ska möta upp ett par vänner ikväll för middag ute. Vi har inte bestämt tid och plats ännu, men eftersom hon har jobbat i natt och gick av i dag på morgonen så väntar vi tills hon vaknat och hör av sig. Vi ser i alla fall fram emot kvällen.  God mat, gott i glasen och så fantastiska vänner!

Vad gör ni denna fredag? Shoppar ni loss på black friday?

 

 

Previous Post Next Post

You Might Also Like

2 Comments

    • Reply tommytott 25 november, 2017 at 09:50

      Tack så mycket!

    Leave a Reply

    Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.