Livsstil

Helgen kan börja

Helgen kan börja. 

Tidigt som fan ringde klockan och jag klev upp, rastade kamphunden och gjorde mig klar för att gå på jobb. Väl på jobb kändes det ovanligt bra att vara där redan 6.30 på morgonen med en kopp kaffe och ljudet av trötta kollegor, att veta att man stämplar ut 13.00 en torsdag och påbörjar helgen redan är en fantastisk känsla. Det har varit en bra arbetsvecka och jag har smått träningsvärk i övrerygg/Nacken efter gårdagens terma repetition. Om det är ett tecken på att jag behöver stärka mina muskler ytterligare eller om det helt enkelt beror på att vi tog repetitionen på allvar låter jag vara osagt.

När jag var på jobb fick jag sms om att mina glasögon var klara och kan hämtas ut. Jag smet undan och ringde butiken direkt för att boka tid och jag hade turen på min sida att jag kan hämta dom redan i dag, så 14:45 ska jag vara hos optikern och hämta ut och ställa in de nya brillorna. Tills dess blir det bara slappa hemma, njuta av en nocco och kamphunden och sjömannens närvaro.

För övrigt vill jag tipsa er om att Nordicprintstore har ett generöst erbjudande som sträcker sig över black friday och ännu längre, ända till den 31/12 där ni kan köpa snygga posters. Köpt 3 betala för 2. Dom har en uppsjö med snygga tavlor och prints som jag tycker ni ska kolla in.

Och med det så tänker jag redan nu, en torsdag passa på att önska er en trevlig helg.

Previous Post Next Post

You Might Also Like

No Comments

Leave a Reply

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.