Livsstil

Tidig morgon, ledighet och i väntan på fuktmätning

Höghöjdskaffet är magiskt.

Klockan 05 vaknade jag, gick upp och drack vatten och rastade krigaren sen hoppade jag ner i loppelådan där hundarna sov vidare för jag vägrade kliva upp klockan 05. Sov vidare till 07 och låg kvar och drog oss i sängen till strax innan 08, då var det tid att kliva upp och fixa kaffet, sen morgontvätt och ut fräscha till sig. Jag fixade fan håret oxå bara för att jag sällan gör det numera, eftersom jag har operationsmössa på jobbet så får det bli keps till jobbet så håret fixas inte lika ofta längre, så i dag på en ledig dag passade jag på att snygga till mig haha.  Hundarna rastades och sen kunde jag gå in och njuta av kaffet.  Höghöjdskaffet från cafego är fan helt magiskt.

Jag glömde för fan berätta i går för er.  Jag antar att ni inte glömt bort hur vi hade det när vi hade fuktskada inne på badrummet och i köket?  Gissa vad vi har uppmärksammat i taket i hallen? Jo att en stor del av färgen i taket har krakelerat och spruckit. Vi snackade med vaktmästaren i söndags och han var så jävla nervös när vi stoppade honom och bad oss göra en felanmälan och dom var här i går och kollade och efter den 24:e när sjömannen är hemma igen så ska dom komma och åtgärda det och även kolla om där är fukt.   Knip nu för fan hårt med gumpalallan att det inte är fukt utan att det bara är riktigt jävla dåligt grundarbete?!

Nu ska jag fylla på glaset med mer kaffe fulsjunga för grannarna och plocka fram fläkten, för helvete vad varmt vi har det i lägenheten och ändå har vi persiennerna nere och sen blir det en runda på plantagen för att köpa någon större kruka för några växter har det oerhört trångt om rötterna.

Vad har ni för planer för dagen? Har ni semester eller är vardagen och jobb ikapp igen?

Previous Post Next Post

You Might Also Like

No Comments

Leave a Reply

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.