Livsstil

Mår bättre, keep cup och storhandla

Torsdag och tiden bara springer iväg, klockan är redan 13 och det känns som det inte var länge sen jag klev upp. Självklart , som vanligt så väcker kamphundarna mig så sjömannen får sova vidare, för jag är ju inte hemma med dom alltid och tar ut dom varje morgon och behöver ingen sovmorgon, nej då! I går var jag så förbannad på Gizmo att jag tittade på sjömannen och sa, seriöst, jag orkar snart inte med detta jävla skvättande … Jag betalar snart ett veterinärbesök för honom .. för gott!  Självklart är det dåliga samvetet där på morgonen när han kommer och myser. Jävla hund.

Morgonen börjar med latte i våra sjukt snygga och behändiga keep cup som vi köpte på espresso house sist sjömannen var hemma.  Sen fixade vi oss och gav oss iväg för att handla lite på eko hallen. Jag var på jakt efter keramikkrukor till terrarium, men då nuvarande terrarium är så små köper jag för stora krukor så de inte gick in och plastväxterna kostade fan multum så det blev inga. Jakten på större terrarium fortsätter!Men det blev massa annat – godis till helgen ( som vi redan nu har börjat nalla på haha ).

Det blev även en ny vinterjacka till sjömannen då han saknar en varm jacka, ett par nya skor till sjömannen och så stannade vi på Ica Möllan för att bara handla ingredienser till kvällens middag, pasta carbonara, men vet ni? Det slutade med 3 fulla kassar med asabra saker till kylen som mättar magen, så storhandling blev det .. i dag igen haha!

Resten av dagen ska jag googla terrarium, städa på badrummet och njuta av att jag mår bättre och har friskat mig och laddar upp för en helg på jobbet. Lucky me va?

Previous Post Next Post

You Might Also Like

No Comments

Leave a Reply

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.