Livsstil

Tullips and coffee

Lite färg bland flyttlådorna.

Tisdag morgon och jag har duschat och fixat mig, körde i gång kaffet och så tog jag ut en förkyld liten chihuahua på morgonrundan. Väl inne är kaffet klart och sjömannen kommer upp.  Det är så synd om kamphunden som uppenbart dragit på sig en förkylning så vi får har lite koll på henne. Hon äter, dricker och gör sina behov som hon ska, hon är inte allmänpåverkad mer än att vi hör hur det rosslar, så vi har läget under kontroll och blir det inte bättre får vi väl höra av oss till veterinären och få henne undersökt så det inte är något mer, för hon är ju inte en ungdom längre tanten, utan om någon månad blir hon fan 9 år.

Andra semester dagen och vi får se vad dagen har att erbjuda. Vi ska tvätta Mr Grey, kanske ska jag börja fylla lite flyttlådor med alla våra jackor och rensa bland dom. Förhoppningsvis kommer våra nya skor under dagen så vi kan testa dom. Jag har köpt nya jobbskor och sjömannen har köpt nya vardagsskor. Jag ångrar mig lite att jag inte köpte ett par nya vardagsskor med, för jag fick ju slänga ett av paren, så nu har jag bara de gula.

Utöver det ska jag försöka svara på lite mail, kanske försöka få upp ett samarbete här i bloggen och så självklart den stora fråga, vad fan blir det för mat i dag? haha!

Previous Post Next Post

You Might Also Like

No Comments

Leave a Reply

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.