Livsstil

Välkommen hem till familjen Molly

Välkommen till familjen!

Tisdag och ännu en tidig morgon för mig.  Det är verkligen ingen sexuellt upphetsande känsla att kliva upp klockan 04:30 alltså och att gå mot tåget vid 05 är tystare än tystas, det är inte mycket rörelse ute den tiden kan jag lova. Men det är ju ändå skönt att komma hem och hålla kväll och att ha kvällarna ledig och i morgon ser jag fram emot lite sovmorgon då jag har ett kvällspass.  Sitter nu här hemma med ett mentalt stört leende, det har varit en bra dag på jobb och otroligt mycket skratt.

Så om en stund ska middagen lagas och i dag är varken jag eller sjömannen sugen på att göra något som tar tid, så i dag blir det att steka korv och koka pasta, så det får bli morgondagens middag på jobbet med.

Jag tänker att nu när det har gått ett par dagar så vill jag presentera vårat nya tillskott i familjen här hemma, säg hej till hunden Molly.  Molly har funnits i hemmet och sedan i onsdags förra veckan och bodde tidigare hos min svärmor, sjömannens mor, men nu när det blev som det blev och svärmor tyvärr inte finns kvar hos oss längre så beslutades det i onsdags att Molly-hunden får flytta med hem till oss, där hon har kamphunden Chanel.  Det har varit intensiva och tuffa dagar för oss alla, även för Molly och Chanel. Molly har sörjt sin livskamrat och haft det tufft med att inte vara “hemma” och Chanel har varit en bitter *pip* för att vi tog hem hennes kompis som hon älskar men hon älskade henne inte så mycket att hon välkomnade henne här hemma direkt.

Dag 2 var det bitch-fight här hemma, dom rök i hop ordentligt, jag vrålade som bara jag kan och sedan dess har det gått bättre och bättre och nu är det som om dom aldrig någonsin har bott utan varandra. Älskade pälsbarn.

Vi är otroligt tacksam över att hon får leva vidare livet här hos oss och vi hoppas vi får många år tillsammans som familj, jag, sjömannen, Chanel och Molly.  Så välkomna nu henne fint kära ni!

Nu ska jag kolla igenom mailen och sen bara slappa här hemma i soffan med familjen och njuta av en ledig tisdag kväll.

Föresten , kan inte bara alla lära sig att är man snigel och åker rulltrappa så håller man till sig höger så att vi övriga kan gå om på vänster sida. Tack som fan era rikspuckon som inte kan stå ordentligt så jag missade ett tåg hem och fick stå och vänta på nästkommande tåg. Japp, jag talade om ett och annat till dagens ungdom och dom fick höra att dom fan ska dra på sig ett munskydd och hålla avstånd med.  Självklart avslutade jag meningen med ett mentalt stört leende  … bakom min mask!!

Previous Post Next Post

You Might Also Like

2 Comments

 • Reply Cecilia Johansson 4 januari, 2022 at 20:28

  Hur söt får man bli?

  Hoppas att det går bra och att hon ska trivas

 • Reply Monica 4 januari, 2022 at 22:32

  Hej fina Molly 😍 Så fin hon är, hur gammal är hon?
  Underbart att hon fick komma och bo hos er.

 • Leave a Reply

  Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.