Livsstil

Dag 7 av 8, gymmet och plugg

Lunch ute.

Måndag och i dag kickar vi i gång denna nya veckan med jobb, dag 7 av 8. I can do it haha. Det har varit mycket jobb den senaste veckan , jobb blandat med att hålla utbildning. Jag tycker det är så fruktansvärt kul att hålla basutbildningen och skulle lätt kunna göra detta oftare. Det är intensivt, men jag trivs verkligen och jag känner mig inte lika osäker och otrygg i mig själv som jag trodde.

Det har varit varmt som fan i dag, skönt och dagen har gått snabbt som fan. När jag kom hem så fixade jag lite innan jag drog till gymmet för att köra ett benpass. Asamycket folk så det fick bli lite fettförbränning och så fick jag köra de stationer och övningar för benen som gick helt enkelt med tanke på mängden folk.

Jag har just kommit ut från duschen och det blir en myskväll med kamphunden samt läsa in lite inför morgondagen och den sista utbldningsdagen vi håller. Vill öga igenom det kapitel som jag ska prata om så man kommer lite förberedd, jag kan kapitlet men det är alltid bra att öga igenom det en gång innan man ska stå där framför en drös med människor och blivande kollegor och prata.  Nedräkningen till sjömannen kommer hem börjar så smått och nedräkningen till semester har verkligen börjat. 2 veckor kvar till semester. I can do this haha.

Previous Post Next Post

You Might Also Like

No Comments

Leave a Reply

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.