Hem och Inredning, Mode, Shopping och Skönhet

Watermint & Melon | Apple & Raspberry

dsc_2864

I fredags när syrran var på Ullared. Så skickade jag ju med en lista på saker hon skulle kolla på, ja det var bara en liten lista och självklart i den listan så stod det doftljus med. Jag  kan inte leva utan doftljus och för er som varit i Ullared vet ju om att dom har en del ljus och ja dessa här ovan var de 2 hon köpte till mig.

Båda doftar underbart men den solklara favoriten är Watermint & Melon. Oh my god vad gott det doftar. Det är från ett nytt märke som jag aldrig hört talas om förut, Sebnini of England och har en brinntid på 50h per ljus. Fantastiskt.

Varje månad så har jag lovat mig själv att jag ska unna mig ett doftljus ( eller fler beroende på pris ).  För att aldrig stå utan doftljus.  Jag älskar doftljus och de som just nu toppar min lista med doftljus kommer från K.Lundqvist stockholm och Voluspa.

Har du något ljus som är en favorit? Något nytt märke du kan tipsa om? Jag letar efter doftljus som doftar man .. och sex , för det hade ju varit drömmen  haha! 

Previous Post Next Post

You Might Also Like

No Comments

Leave a Reply

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.