Livsstil

En ny vecka

dsc_2862

God förmiddag godingar. Jag fick sovmorgon i dag och har en ledig dag framför mig. Jag mår lite bättre i dag, men vågar knappt säga det då jag i går kväll mådde svinkast och har de senaste dagarna haft frossa och värk i hela kroppen. Men i dag är det lite bättre, en envis förkylning som håller i sig och inte riktigt vill släppa taget om kroppen och näsan haha!

Börjar morgonen med att Chanel matvägrar. Hon löper så hon är verkligen i sitt esse och ska kissa en miljard gånger och ja, maten som i vanliga fall är supergod enligt henne duger inte alls. Nä men då får det vara, då kan du vara utan mat. Gizmo där emot, han försökte ta Chanels mat och han är det inget fel på mer än att han är extremt frusen och uppskattar inte den låga temperatur och kyla som är ute. Och ja, ända sedan jag vaknat har jag inte gjort annat än vrålat- Giizzmoooooo! Att den hunden inte tröttnar på sitt namn någon gång. Jag börjar tröttna på det namnet.

I dag blir det att beta av massa jobb, ringa lite försäkringsbolag och förhandla lite om bra försäkringar och iväg och handla hundmat och när jag ändå är iväg så ska jag nog smita inom Lager 157 och ta mig en titt och se vad dom har för spännande i klädesväg.

Previous Post Next Post

You Might Also Like

1 Comment

  • Reply Yvonne 8 november, 2016 at 12:22

    Du sprang ofta på event och bloggmiddagar tidigare, hur kommer det sig att du inte varit på någon bloggmiddag som ordnas i skåne under 2016 ? Är du inte uppskattad längre ?

  • Leave a Reply

    Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.