Ett hälsosammare jag

Snygga vardag och träningskläder

Förkylningen hänger i och jag håller på tvättar och fixar hemma mellan varven jag tar ut kamphundarna på promenad. Tränings ångest har jag, för jag är inte fit for fight för att träna, men när man inte kan träna och vädret ute är rätt kyligt så kan man ju alltid sitta vid datorn och söka på träningskläder och kläder över lag.

För bara ett år sedan så var jag ingen mjukis-kläder-kille. Men i år, jag tycker det är så snyggt med mjukis set, där tröjan och byxorna passar in med varandra. Och då både jag och sjömannen har börjat springa och vill fortsätta springa ute , trots kylan och den kommande vintern så passar det ju perfekt att ha en värmande dress utan på sina tränings tights.  Och när jag nu en tid googlat så hamnade jag inne hos Jhnsport och där har dom en hel del snygga plagg som jag fastnade för, bland annat denna snygga dress.

90848223-origpic-e24328

Dressen hittar du här

Och jag är ju en björnborg -boxer kille och både jag och sjömannen har så gott som bara björn borg boxershorts. Men när jag klickat runt lite så hittade jag dessa supersnygga boxershortsen som jag är lite sugen på att klicka hem. Någon av er som testat underkläder från märket Pesial? Sitter det bra, håller saker och ting på plats och har bra kvalitet?

38937663-origpic-e8d07a

Jag får helt enkelt visa sjömannen sidan och se om han är sugen på något innan jag beställer något. Jag hittade även ett par snygga hoodies som jag skulle kunna tänka mig att ha till vardags med. Samt vid tillfällen på gymmet och vid de dagar då temperaturen är så behaglig att jag bara kan ha mina löpartights och en tjockare tröja.  Så nu tycker jag min förkylning och värkande kropp kan ge med sig så jag kan ge mig iväg till både gymmet och få ta ett par löprundor.

Previous Post Next Post

You Might Also Like

No Comments

Leave a Reply

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.