Camping livet

14 timmars sömn, blekfet bög och övertygande säljare

DSC_4440

14 timmars sömn blev det för denna stjärtis. När klockan var 20 i går kväll snackade jag med sjömannen via skype och hade hoppats på lite flash backs till ungdomen, men vi pratade bara som normalt vuxna gör och jag klagade hela tiden på hur jävla trött denna gamlingen var. kl 21 var kamphundarna rastade, jag hade kastat av mig kläderna och låg i sängen redo att hångla med John blund, vilket jag gjorde typ direkt.

Den svenska sommaren visar sig verkligen. Regnet hänger i luften och campinggrannen har talat om att hon läst på metro att den svenska sommaren ska vara så här, det kommer kanske komma ett högtryck till men annars kommer det bjudas på regn. Seriöst?! Ska jag vara Sveriges mest blekfeta bög denna sommaren? Det är inte okej.

Jag började fixa mig en latte under tiden jag fixade med foton till hemsidan som är så gott som klar. Men jag konstaterade att mjölken var slut så jag fick springa upp till kiosken och handla. Världens bästa Emmie jobbar i dag och eftersom hon är den bästa säljaren någonsin så kom jag hem med färska jordgubbar till kaffet. Kaffe och jordgubbar till frukost.

Nu ska jag strax ringa Anki och höra hur det är med tanten som bosatt sig hos henne och ger henne en hemsk hosta. Förhoppningsvis är hostan bättre, för i så fall ska vi käka något gott ikväll och dricka lite gott. .. Sa jag föresten att jag har semester? 😉

Previous Post Next Post

You Might Also Like

4 Comments

 • Reply Annelie 24 juni, 2015 at 08:21

  Ja du,, denna sommar är väl inte ett dugg att snacka om,,, mer än regn & kyligt. 🙁
  Hoppas verkligen den är bättre när Göran går på semester vecka 32…. tråkigt att vara ledig när solen inte infinner sig.
  Visst, gött på det viset att man kan bara vara, sova vad länge man vill, inte behöva bry sig något om klockan etc,,, men ÄNDÅ, vill man ju ha sol & värme.

  Vad länge har du semester..??

  Ha det bäst och njut av ledigheten // Kram Annelie

  • Reply tommytott 24 juni, 2015 at 12:51

   Ja sommaren är inget att hurra för.
   Jag ska börja jobba igen den 17 juli! 🙂 Så ett tag till har jag semester!:)

   Kram

 • Reply Skaunetösen 24 juni, 2015 at 12:42

  WOW…vad fin din hemsida har blivit. Toppen.
  Hälsningar Skaune.

  • Reply tommytott 24 juni, 2015 at 12:43

   Åh tack så jätte mycket!
   Jag hoppas texten i bloggen är i bra storlek?

  Leave a Reply

  Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.