Camping livet

Svära i kyrkan, konfirmation och latte i solen

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Konfirmationen, smörgåstårta, skratt och rosé är avklarat och vi är tillbaka i husvagnen igen. Konfirmationen gick bra och jag och sjömannen ska verkligen inte vara i kyrkan haha. Det började bra med att vi båda svär och sen när dom pratar om nattvarden och guds blod till alla vräker jag ur mig, nej fan jag är vegetarian haha. . När fan ska vi lära oss?!

Jag tog en stol och satte mig i solen för att försöka få i mig lite D-vitamin. Sjömannen kom ut med en stol, joinade mig och sa. Jag tycker du ska gå in och göra en god kaffe till oss båda. Jag fixade det, tvingade honom ta ett foto på mig och nu ska jag dricka kaffet och sen ut i solen igen.

Jag har lite jobbångest redan. Mina lediga dagar har redan sprungit förbi mig och jag har fortfarande inte hunnit med allt jobb med de sociala medierna jag egentligen skulle ha gjort. Men jag får försöka fixa det i morgon så jag får iväg gästbloggsinlägget och sen påbörja skriva på min krönika i dagarna. Tiden bara springer iväg.

Nej nu ska jag ut i solen och njuta lite. Man får passa på när den väl är framme igen innan regnet återtar skåne i sin hand.

Previous Post Next Post

You Might Also Like

1 Comment

  • Reply Anna 9 juli, 2016 at 15:48

    Haha! Känner igen mig….kan ju bara inte uppföra mig där man bara “måste” uppföra sig. Kyrkan är bla ett sådan ställe 😀
    Jag är förvånad att de släppt in mig i kyrkan på brorsdotterns konformation…..

  • Leave a Reply

    Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.