Camping livet

Hej ledighet

 

Hej ledighet!

Så var de 2 första kvällspassen för denna veckan avklarade och jag har nu gått av mina pass har har en hel dags ledighet framför mig så ikväll så fick det bli ett glas vin. Perfekt att vi hade precis så pass mycket vin att det räckte till ett glas och jag känner att jag är värd det.

I dag innan sjömannen körde och lämna mig på jobbet så rensade vi ut massa skit här i husvagnen, plankor och skit som ska slängas och vi tänkte slänga det på återvinningscentralen innan jag började jobba, men eftersom dom öppnade kl 11 så hann vi inte med det. Så innan jobb blev det en runda på ÖoB för inköp av nödvändigheter och en runda på plantagen där vi kollade lite. Vi hittade lite växter som jag funderar på att åka och köpa i morgon och plantera och fixa lite fint här vid vagnen, lite tomatplantor och mys. Måste ju försöka få det lite trevligt så kanske känslan att jag vill vara här kanske infinner sig.

Idag har jag dessutom tagit ett beslut som inte alla runt om mig är nöjda med. Att prioritera mig själv och de mina är något som jag måste bli bättre på och ja, ett beslut som både gör mig glad och ledsen men det är något som jag vet kommer göra mig gladare, även fast det i dag är blandade känslor. Men det kommer bli så bra .. hoppas jag på!

Så nu när jag ändå är lite pigg ville jag bara titta in här och säga hej, jag lever och mår bra och har en dags ledighet framför mig och i morgon hoppas jag att det är klarblå himmel och strålande sol så jag kan ligga och fläka ut mig i solen och bättra på brännan lite mer. Älskade, älskade sol och värme – du anar inte hur gott du gör det för mig och min kropp. Värken är som ett minneblott!

Previous Post Next Post

You Might Also Like

No Comments

Leave a Reply

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.